Política de Privacitat

Fundació Patronat Artés

POLÍTICA DE PRIVACITAT

De conformitat amb la Llei Orgànica 3/2018, del 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i Garanties dels Drets Digitals, i del Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals ia la lliure circulació d’aquestes dades, FUNDACIÓ PATRONAT VILA D’ARTÉS informa als Usuaris que naveguin i accedeixin al lloc web www.fundaciopatronat.cat sobre els tractaments de dades personals realitzats:

Responsable

FUNDACIÓ PATRONAT VILA D’ARTÉS
G08713190
C/Hospital, N15 · 08271 Artés (Barcelona)

Finalitat

Gestionar les dades als quals l’empresa accedeix com a conseqüència de la navegació, consulta i / o sol·licitud, així com la contractació de serveis a través del lloc web i, si escau enviar comunicacions comercials.

Legitimació

Execució d’un contracte.

Destinataris

No es cediran les dades a tercers, excepte obligació legal.

Drets

Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com els altres drets regulats al Reglament (UE) 679/2016 poden ser exercits dirigint-se al següent domicili: C/Hospital, N15 · 08271 Artés (Barcelona) o a la següent adreça de correu electrònic recepcio@fundaciopatronat.cat

Conservació

En cas que l’usuari només faci una consulta seves dades no seran utilitzades per cap altre motiu a part de gestionar la resposta.

Abans de l’enviament de qualsevol sol·licitud d’informació a través del correu electrònic de contacte d’aquesta pàgina web, l’usuari ha d’acceptar la política de privacitat i les condicions d’ús d’aquesta, amb la finalitat de prestar el consentiment exprés i informat pel tractament de les dades amb les finalitats indicades.

Les dades personals que l’Usuari facilita FUNDACIÓ PATRONAT VILA D’ARTÉS han de ser actuals perquè la informació dels registres estigui actualitza i sense errors. L’Usuari respondrà de la veracitat de les dades facilitades.

Menors d’edat

Menors d’edat

Els menors de 18 anys no poden cedir les seves dades personals a FUNDACIÓ PATRONAT VILA D’ARTÉS sense el previ consentiment dels seus pares i / o tutors legals.

En cas que FUNDACIÓ PATRONAT VILA D’ARTÉS detectés que l’usuari és menor de 18 anys es reserva el dret a sol·licitar una còpia del seu DNI o document d’identitat equivalent, o, si s’escau, l’autorització dels seus pares i / o tutors legals, causant baixa en cas de no acreditar el compliment d’aquest requisit o manca de resposta.

Quines mesures de seguretat té implantada l’empresa?

FUNDACIÓ PATRONAT VILA D’ARTÉS informa que té implantades les mesures de seguretat d’índole tècnica i organitzatives necessàries que garanteixin la seguretat de les dades de caràcter personal de l’Usuari i evitin la seva alteració, pèrdua, tractament i / o accés no autoritzat d’acord amb l’estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos a què estan exposats, tant si provenen de l’acció humana o del medi físic o natural, de conformitat amb el que preveu la normativa vigent.